Webshop » FIETSACCESSOIRES » FIETS COMPUTERS » BRYTON RIDER 15 E GPS FIETSCOMPUTER ZWART

BRYTON RIDER 15 E GPS FIETSCOMPUTER ZWART

BRYTON3 BRYTON RIDER 15 E GPS FIETSCOMPUTER ZWART
BRYTON3 BRYTON RIDER 15 E GPS FIETSCOMPUTER ZWART

€ 69,95 € 59,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 15

Aantal  
Bryton Rider 15E
Rider 15 wordt geleverd met ingebouwde GNSS-ontvanger voor verbeterde nauwkeurigheid plus de gloednieuwe richtingfunctie samen met een levensduur van de batterij van 16 uur, slimme meldingen en ondersteuning van tot 30 functies.
De Bryton Rider 15 heeft een 2 inch scherm. Hiermee kunnen tot 4 fietsgegevens per pagina weergeven (5 pagina's in totaal) zodat je je actuele workout-status binnen handbereik hebt. De Rider 15 heeft 30 functies waaronder tijd, snelheid, afstand, richting, calorieën, cadans, hoogte, HR en LTHR.
De Rider 15 past automatisch de gegevensweergave aan bij detectie van de gekoppelde BLE-sensoren. Wanneer de batterij van een sensor bijna leeg is, gaan de gegevens op de display bovendien knipperen als melding om u eraan te herinneren om het op te laden, zodat u klaar staat voor uw volgende training. U kunt uw gegevensvelden/-pagina's ook aanpassen aan het doel van uw training via de Bryton-app.
De Rider 15 meldt je ook wanneer je een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat u hem via BLE met uw smartphone hebt gekoppeld.
Let op! Sensors zoals hartslagband, cadans- of snelheids zijn niet meegeleverd.
Specificaties:
Schermgrootte: 2 inch
Waterdichtheid: IPX7
Accuduur: 16 uur
Gewicht: 52 gram
Afmetingen: 46.2 mm X 71.0 mm X 16.5 mm
In de Verpakking:
Rider 15 Fietsnavigatie
USB oplaadkabel
Bevestigingssysteem
Veiligheidskoord
Snelstart-handleiding