Vanaf heden zal de samenwerking met kiala stoppen(kiala stopt met bestaan). Door de overname heb ik teveel problemen ondervonden met UPS (UPS ACCESS POINTS).Ik zal dan ook alleen nog verzenden met BPOST. Ben je niet altijd thuis kan je ook kiezen voor te laten leveren in een BPOST PUNT( ook winkels of postkantoren in de buurt) of in een pakjesautomaat.Alles zal ook vlugger worden geleverd dan met kiala en kan door mij beter worden opgevolgd. Bestellingen in België voor 11.30 uur betaald met PayPal of bancontact/mistercash is volgende dag geleverd.
Gratis verzending in België en Nederland vanaf aankoop van € 50
De Belgische en Nederlandse verzendkosten met BPOST zullen daardoor goedkoper worden € 4,95 bij een bestelling onder de € 50 in B en € 5.45 voor NL.

Hopend op uw begrip.

mvg Robert Paul.

Ik ben verdeler van fietsonderdelen aan betaalbare prijzen .

Je kan bestellen via de webshop of eens langs komen in mijn winkel te Stekene.

adres: Bosdorp 23 9190 Stekene

Open:di - vr van 10.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 18.00 uur

          za van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur

Tel: Tijdens de openingsuren 03/789.13.78

ALLE BETALINGSWIJZE NU GRATIS !

Als de verzendkosten gratis zijn zal dit automatisch aangepast worden bij de eindafrekening(overschrijving).
Uw bestelling volledig afwerken dan zie je dat voor je de overschrijving krijgt de verzendkosten gratis zijn !

TIP! Als je een grote bestelling hebt die je wil afhalen in de winkel geef deze dan in ,in de webshop.Dan krijg je een mail als deze klaar staat en dan weet je zeker dat alles in voorraad is(in de mail wordt vermeld als er iets niet in voorraad is). Betalen kan je bij afhaling van uw bestelling.Dit is om u en de andere klanten vlugger te kunnen helpen en lange wachttijden in de winkel te vermijden.Zo ben je zeker dat je bestelling gereserveerd is en sommige artikels niet juist verkocht zijn(bij je bestelling gewoon invullen betalen via overschrijving , je hoeft dit dus niet te betalen dat kan je in de winkel , gelieve dit wel in de opmerking te vermelden(betaling bij afhaling).

Bij bestellingen via de webshop kan het zijn dat er een artikel op het moment van je bestelling is verkocht in de winkel ,dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht wanneer je bestelling wordt klaar gemaakt en kan je iets anders kiezen of het bedrag laten terug betalen.

Het is mogelijk dat een afbeelding bij een bepaald artikel licht afwijkt, ik doe het nodige om dit te voorkomen.

Alle garanties worden verwerkt via onze leveranciers en wij zullen al hun procedures moeten volgen !!

Steeds gratis verzending in België  en Nederland bij een bestelling  > € 50 !

Bikes and Parts behoudt zich het recht voor de verschuldigde prijs na het tot stand komen van de overeenkomst te wijzigen bijvoorbeeld op basis van prijswijzigingen of (typ)fouten. Bikes and Parts kan niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in zijn aanbiedingen voorkomen .

Making copy's by means of photcopy, screenprinting, or any other duplication of  our website or parts there of is prohibited without written permission from us.

ibannr BE49001116535371

bicnr GEBABEBB

btwnr BE0504630919

HRA :51.398

mvg Robert Paul.

ROBERT PAUL

BE0504630919
BOSDORP 23
9190 STEKENE
België

037891378

Kaart weergeven