BIKES AND PARTS ROBERT PAUL FIETSONDERDELEN EN FIETSKLEDING


FIETSONDERDELEN EN FIETSKLEDING AAN VOORDELIGE PRIJZEN !Vanaf heden zal de samenwerking met kiala stoppen(kiala stopt met bestaan). Door de overname heb ik teveel problemen ondervonden met UPS (UPS ACCESS POINTS).Ik zal dan ook alleen nog verzenden met BPOST. Ben je niet altijd thuis kan je ook kiezen voor te laten leveren in een BPOST PUNT( ook winkels of postkantoren in de buurt) of in een pakjesautomaat.Alles zal ook vlugger worden geleverd dan met kiala en kan door mij beter worden opgevolgd. Bestellingen in België voor 11.30 uur betaald met PayPal of bancontact/mistercash is volgende dag geleverd.
Gratis verzending in België en Nederland vanaf aankoop van € 50
De Belgische en Nederlandse verzendkosten met BPOST zullen daardoor goedkoper worden € 4,95 bij een bestelling onder de € 50 in B en € 5.45 voor NL.

Hopend op uw begrip.

mvg Robert Paul.

Als de verzendkosten gratis zijn zal dit automatisch aangepast worden bij de eindafrekening(overschrijving).


Bij bestellingen via de webshop kan het zijn dat er een artikel op het moment van je bestelling is verkocht in de winkel ,dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht wanneer je bestelling wordt klaar gemaakt en kan je iets anders kiezen of het bedrag laten terug betalen.