VerzendenAls de verzendkosten gratis zijn zal dit automatisch aangepast worden bij de eindafrekening(overschrijving).

Uw bestelling volledig afwerken dan zie je dat voor je de overschrijving krijgt de verzendkosten gratis zijn !!

LEVERING VIA KIALA/UPS ACCESS POINT IS NOOIT VERZEKERD !!

Ik ben niet verantwoordelijk voor zendingen die niet verzekerd zijn voor diefstal of breuk en bij mij zijn vertrokken.

Vanaf de zendingen zijn verstuurd ligt de volledige verantwoordelijkheid bij de verkozen transporteur.

BPOST zendingen zijn verzekerd tot € 500 zonder extra kost.

Om te kiezen voor levering via bpost punt of b post automaat moet je eerst kiezen voor verzending b post(€ 7,15 en dan wordt je verbonden met  de bpost keuzes aan huis geleverd € 7,15 of bpost punt €5,20 of bpost automaat €5,20 .


bpost levering

thuis-kantoor
Levering bij u thuis of op kantoor? Dan is de thuis- of kantooroplossing de handigste optie voor u. Bpost bezoekt elke weekdag ieder adres in België.
Bij bestelling kan u er zeker van zijn dat uw pakket de volgende werkdag op de juiste plek terecht komt. Wenst u nog een levering dezelfde dag, dan levert bpack Sprint uw pakket aan huis of op kantoor.
afhaalpunt 


 In het bpack@bpost netwerk: met meer dan 1.100 afhaalpunten kunt u uw pakketten afhalen waar en wanneer u dat wilt. 24 uur nadat uw pakket bij bpack werd bezorgd, is het beschikbaar in het afhaalpunt van uw keuze.
bpack

 Laat uw pakketten leveren in de pakketautomaat. U vindt de automaten op handige plaatsen en deze zijn altijd open, 24/7! Levering is mogelijk 24 uur per dag, 7 dagen op 7.


Bij bestellingen via de webshop kan het zijn dat er een artikel op het moment van je bestelling is verkocht in de winkel ,dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht wanneer je bestelling wordt klaar gemaakt en kan je iets anders kiezen of het bedrag laten terug betalen.

Bestellingen voor 8.30 u geplaatst en betaald met PayPal vertrekken dezelfde dag (Belgische zendingen verzonden met bpost) !(wel rekening houden met sluitingsdagen van de winkel  en feestdagen .)

OPGELET WIELEN,VORKEN EN WERKSTANDAARDS KUNNEN ALLEEN AAN HUIS GELEVERD WORDEN NIET VIA KIALA/ UPS ACCESS POINTS !

Via de webshop kan de status van de order gevolgd worden en krijg je ook een mail bij elke verandering van status

Indien verkeerd ingevulde bestelling krijg je geen overschrijving hier de bannkrekeningnummers om als nog te kunnen betalen voor je bestelling.

ibannr BE49001116535371

bicnr GEBABEBB

De zending vertrekt maar als het totale verschuldigde bedrag op mijn rekening staat

Wanneer de betaling is ontvangen begint de levertijd te lopen. De verzending zal de 1ste werkdag na de betaling vertrekken ,via kiala/UPS ACCESS POINTS moet je ongeveer 5 werkdagen(Belgische zendingen , voor Nederland nog 1 a 2 dagen langer) rekenen.

Aan huis of in bpost afhaalpunt of bpost bpack geleverd  in 2 werkdagen(Belgische zending, voor Nederland 1 a 2 dagen langer rekenen) 

Retourzendingen dienen altijd door de klant te worden betaald , als de gewone verzendkosten door ons zijn betaald zullen deze ook verrekend worden bij de terugbetaling van je zending

Vanaf €€ 5,00 kan je een bestelling plaatsen zonder bijkomende kosten.

Bij een bestelling < € 5 zal een extra kost van €2 gerekend worden voor verpakkingskosten.

Betalen met paypal is nu ook mogelijk mits toeslag van € 0,35 en 3,4 % van het totale bedrag.( ook visa en bankkaartbetaling als deze gekoppeld zijn aan je PayPalrekening).