Webshop » MERKEN » AGU

Designed to feel good

Deze slogan is afgeleid van onze missie, namelijk: "fietsen steeds leuker maken". Want wij vinden dat alleen een fiets niet genoeg is. Er zijn zoveel factoren van invloed op het fietsplezier. Denk maar eens aan het comfort: ademende en vochtregulerende kleding, hoogwaardige zemen, afritsbare broekspijpen, schoenen met pedaalsystemen, wind- en waterdichte kleding. Of denk maar eens aan veiligheid: lichtgewicht helmen, reflectie op kleding, fietshandschoenen met optimale grip. En dat allemaal volgens de laatste modetrends: trendy designs in de modekleuren van morgen, uitgevoerd in het beste materiaal met uiteraard een perfecte afwerking.

AGU besteedt veel tijd en energie aan het zoeken naar verbeteringen en het ontwikkelen van producten. Een goede kwaliteitscontrole is daarbij onmisbaar. Alle producten worden getest èn (waar nodig) aangepast, voordat zij op de markt komen. Deze kwaliteitscontrole gaat ook na de introductie van een product door. Outer wear wordt bijvoorbeeld getest door het gerenommeerde Nederlandse keuringsinstituut TNO en vele producten zijn 'TÜV-geprüft'.

AGU is vanaf 1996 de officiële kledingleverancier van de Rabo Wielerploegen. Een van de redenen om deze professionals te sponsoren, is dat deze groep gebruikers de meest veeleisende fietsers zijn. De professionals testen en gebruiken fietskleding als geen ander en zij dragen dan ook ideeën aan voor verbetering. De kwaliteit van de Rabo kleding wordt doorgevoerd in alle andere AGU collecties. Een belangrijke bron voor ontwikkeling van fietskleding dus. Maar ook wereldfietsers zijn een belangrijke bron en referentie. Zij zitten elk moment van de dag op hun fiets en kennen als geen ander de toepassingen, belemmeringen of mogelijkheden.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van projecten, waarmee we ervaringen uit de alledaagse praktijk gebruiken om te blijven ontwikkelen. Op deze manier worden allerlei zaken verbeterd, van kleine (soms onzichtbare) details tot grotere en structurele verbeteringen. Maar altijd met als uitgangspunt: designed to feel good
brillen
shirts
Fietsbroeken
casual
Fitness
fitnessHandschoenen
Helmen
kinderhelmen
bandana's
haarbanden
petten
Onderkleding
Regen/Outer wear
ademende jacks
niet-ademende jacks
broeken
poncho's
kids
complete pakken
Schoenen
Sokken
Tassen
zadeltassen
stuurtassen
tassensets
Winterkleding