Webshop » MERKEN » VELOX

VELOX

1. presentatie
Velox, een Frans bedrijf, verkoopt haar producten wereldwijd. Het heeft zijn catalogus van ingevoerde producten voor de Franse en naburige markten versterkt.
Velox bestaat al meer dan 100 jaar en blijft zeer geconcentreerd op haar kern van knowhow.
Velox ontwikkelt zich op het gebied van velglinten, reparatie en anti-punctie, fietsonderhoud, veiligheidsaccessoires, technische en traditionele Stuur linten, kabels.
2. onze geschiedenis
Het merk velox bestaat sinds 1903 en is sindsdien vernieuwd op het gebied van veiligheidsaccessoires, onderhoud en reparatie van de fiets. Een voorloper uit het begin van de twintigste eeuw, Velox presenteerde in november 1913 de eerste fietsreparatie Kit op de Parijse rechtbank van handel. Vandaag nog steeds gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van fietsen, het merk Vélox heeft een breed scala van reparatie kits en accessoires voor fietsen.
In 1950, de voortzetting van de innovaties, Velox bracht de term "guidoline" om het lint rond het stuur hanger aan te duiden om de grip te verbeteren. De velox Shop heeft nu verschillende soorten tapes: in katoen, PVC, voor Stuur onderdelen of complete sturen, en in verschillende kleuren. Velox verkoopt ook andere Stuur accessoires zoals eindkappen.