Webshop » MERKEN » TACX

Fietsgereedschappen


De fietsgereedschappen van Tacx zijn populair bij iedereen. De ervaren mecaniciens van de topwielerploegen gebruiken ze dagelijks, vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze kunnen niet meer zonder. Maar het onderhoud van de fiets is niet alleen weggelegd voor de specialisten van deze wereld. Met het gereedschap van Tacx kan iedereen thuis aan de slag met de fiets. Zo creëer je je eigen werkplaats aan huis.
Bidons

Voor de professionele equipes en de gewone renners zijn bidons onmisbaar. Gevuld met water, thee of een energiedrankje is de bidon onder alle omstandigheden je beste vriend in voor- en tegenspoed. Tacx weet wat dat betekent. Daarom zijn de Tacx bidons goed inknijpbaar, om snel te kunnen drinken tijdens het fietsen. Ze hebben een grote vulopening, lekvrij trekdopje en zijn voorzien van een draaiof trekdop die makkelijk opent en sluit.


Bidonhouders

De Tacx bidonhouders vallen op door hun vormgeving, gewicht en passing. Tijdens etappes op slecht wegdek blijft de houder stabiel op zijn plaats en biedt een stevige klemming aan de bidon. Zelfs op de kasseien van de Muur van Geraardsbergen in de Ronde van Vlaanderen. De constructie van het met kunststof omspoten aluminium is oersterk en tevens licht. Het zijn de belangrijkste eigenschappen in een sport waar elke gram telt en renners volledig moeten kunnen vertrouwen op hun materiaal waar grote krachten op worden uitgeoefend. Het komende seizoen worden alle fietsen van de Tacx Pro teams afgemonteerd met de Uma, Tacx' nieuwste bidonhouder. De Tao carbon zal voorlopig nog, door de renners van de professionele equipes, in de bergetappes worden gebruikt