Webshop » MERKEN » CONCAP

Concap is een uniek product, nergens met geen enkel ander supplement vergelijkbaar !


WIE GEBRUIKT CONCAP?
Sporters, recreatief en semi-profesioneel en profesioneel.
Studenten (vooral tijdens de examenperiodes) door de extra concentratie)
Chronische zieken (concap versterkt de werking van andere producten)
Chauffeurs (mensen die een lange reis maken)
Personen die zware arbeid verrichten (ook ploegwerk, nachtwerk, drukke periodes,...)
Personen die vermoeid zijn fysiek en mentaal.
Personen met mentale zwakheid. (bv. iemand die problemen en stres heeft)
Personen die prefentief aan hun gezond werken.
Senioren


■Stimuleert de zin in sex.( door de verbeterende circulatie)
■Alle supplementen welke in combinatie met concap genomen wordt gaan krachtiger werken.
■Indien men voor de maaltijd concap gebruikt gaat men bijna geen vet opnemen.


WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN CONCAP?
CONCAP stimuleert vooral de circulatie, zowel in de spieren, als in de hersenen De weinige cafeïne aanwezig in CONCAP is van een totaal ander niveau dan chemische cafeïne of deze vanuit koffie. Het heeft cardiovasculair geen negatieve invloed en bemoeilijkt inslapen helemaal niet. Het gaat dan ook om een natuurlijke en onbewerkte cafeïne die traag in de bloedbaan wordt opgenomen en aangenaam wordt verdragen door het lichaam.

DE WERKING VAN CONCAP
CONCAP wordt vervaardigd uit een welbepaalde koffiestruik (Coffea arabica). Door een speciaal procedé te volgen ontwikkelde men een product met alle goede eigenschappen van koffie zonder de negatieve bijwerkingen van deze drank. Beter zelfs, de goede eigenschappen werden versterkt met CONCAP t.o.v. koffie, het gehalte aan cafeïne werd teruggedrongen tot een minimum (slechts 1,2%).De voornaamste stoffen die concap bevatten zijn oa. chlorogeen zuur, polufenolen en cafeine zuur. (allen zeer krachtige antioxcidanten. Dit alles is een gevolg van het speciale bereidingsproces van CONCAP.Een kop koffie bevat tussen de 60 en 80 mg cafeïne.


Bij CONCAP gaat het om een nauwkeurige selectie van extracten van de koffiestruik die op een natuurlijke manier worden verwerkt. Door een speciaal procedé verkrijgt men het eindproduct CONCAP. De actieve bestanddelen zijn intact en zullen hun werking niet missen. Bij het maken van CONCAP komt er geen chemische reactie aan te pas. Het cafeïnegehalte in CONCAP is amper 1,2 %.CONCAP bevat slechts tussen de 5,2 en 5,4 mg cafeïne/capsule.


De goede werking van CONCAP is dus zeker niet enkel toe te schrijven aan de aanwezigheid van cafeïne, maar wel aan de unieke combinatie van de actieve bestanddelen. (vitaminen, mineralen, oligo-elementen en chlorogeen zuur en polyfenolen- anti-oxidanten).