Webshop » GEREEDSCHAP EN ONDERHOUD » SQUIRT LUBE » SQUIRT LUBE 120 ML

SQUIRT LUBE 120 ML

SQUIRT2 SQUIRT LUBE 120 ML
SQUIRT2 SQUIRT LUBE 120 MLSQUIRT2 SQUIRT LUBE 120 ML

€ 12,50 € 9,90 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 56

Squirt Lube Wax


Race * MTB * E-fiets
Voor droge én natte omstandigheden.

Squirt lube is een biologisch afbreekbaar smeermiddel dat uit een emulsie van wax en water bestaat. Het bevat geen oplosmiddel.
Na het aanbrengen dringt de vloeistof door tot in het binnenste van de ketting. Het water verdampt langzaam en de wax laat een laagje achter dat water,- zand- en vuilafstotend is (olie trekt juist vuil aan!).
De aandrijftrein blijft dus schoon.

Voordelen Squirt Lube
Geen zwarte ketting: Gegarandeerd een propere ketting, ook na langdurig gebruik.
Probleemloos: Soepel en efficiënt schakelen. Geen last meer van ‘chainsuck’ of een piepende ketting.
Nooit meer ontvetten.
Langere levensduur: Verminderde slijtage: ketting en tandwielen gaan minstens 40 % langer mee.
Biologisch afbreekbaar, 100% milieuvriendelijk

Squirt lube onderscheidt zich van andere wax-gebaseerde smeermiddelen doordat het geen oplosmiddel (en dus geen alcohol) bevat.
Alcohol verdampt namelijk te snel. De wax kan alleen in vloeibare vorm tot het binnenste van de ketting doordringen!
Water verdampt minder snel, dus er is meer tijd voor de wax om zich in de openingen tussen de binnenste pinnetjes,rolletjes en plaatjes van de ketting te nestelen. Conventionele wax-smeermiddelen bevatten slechts 17% wax, terwijl Squirt lube 38% wax bevat.

Squirt Lube LLDL SQ06 Kettingsmeermiddel Squirt Lube is een uniek en revolutionair smeermiddel voor fietskettingen en bestaat voor 38% uit wax. Hierdoor smeert SquirtLube je ketting twee keer zo goed als andere smeermiddelen (zonder wax als toevoeging) waardoor ketting en tandwielen langdurig schoon blijven en een lange smering krijgen.Eigenschappen De ketting en tandwielen hoeven niet meer ontvet te worden, deze blijven schoon!SquirtLube is water-, modder- en vuilafstotend.Ketting en tandwielen gaan 50% langer mee dan bij gebruik van een gangbaar smeermiddel.Zeer soepel schakelen. Geen last meer van "chain suck".SquirtLube gaat een stuk langer mee dan andere op wax gebaseerde smeermiddelen en blijft schoon.De vloeistof is niet waterig, dit zorgt ervoor dat je het makkelijk op de ketting aanbrengt zonder te knoeien.SquirtLube is wit, dus op de ketting is goed te zien waar het is aangebracht.Inhoud: Fles 120ml (goed voor 25 tot 30 keer smeren)


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.