Webshop » MERKEN » SPANNINGA » SPANNINGA TRIGON 15 USB

SPANNINGA TRIGON 15 USB

SPAN9 SPANNINGA TRIGON 15 USB
SPAN9 SPANNINGA TRIGON 15 USBSPAN9 SPANNINGA TRIGON 15 USBSPAN9 SPANNINGA TRIGON 15 USB

€ 32,90 € 22,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal  

TRIGON 15 USB

De lampen uit het TRIGON assortiment zijn allemaal uitgevoerd met een elegant en zeer opvallend driedimensionaal patroon. Maar dit is niet het enige dat deze verlichting onderscheidend maakt in de markt. Het is namelijk de uitzonderlijk lange brandduur die deze lampen echt uniek maakt.

De TRIGON 15 is een multifunctionele USB-oplaadbare koplamp met een hoge lichtopbrengst van >15 Lux. Ideaal voor de sportieve fietser in de stad of minder goed verlichte buitengebieden. De TRIGON 15 heeft een brandduur van 10u in de normale modus, 20u in de eco-modus en 70u in de flash-modus. Dit is zeer lang voor USB-oplaadbare verlichting! Is de batterij bijna leeg? Geen probleem! De handige batterij-laag indicator geeft een signaal zodat je op tijd de batterij kunt opladen. De gemiddelde oplaadtijd bedraagt ongeveer 4u.

De TRIGON 15 wordt geleverd met een flexibele rubberen beugel die op bijna elk formaat fietsstuur bevestigd kan worden. Staat je fiets buiten? Dan kun je de lamp eenvoudig van de beugel verwijderen om diefstal of beschadigingen tegen te gaan. Ondank de sterke lichtbundel is de TRIGON 15 een compacte en lichtgewicht lamp.

Technische specificaties


Lichtbron

1 witte LED > 15 LuxStroomvoorziening


Li-Po oplaadbare batterij via USBLevensduur batterij


> 10u (continu) / 20u (eco) / 70u (flash)

Deense regelgeving : > 20u (continu) / 40u (eco) / 160u (flash)Batterij-laag indicator


JaFuncties


Continu / Eco / FlashGewicht

<100g