Webshop » MERKEN » SPANNINGA » SPANNINGA TRIGON 10

SPANNINGA TRIGON 10

SPAN10 SPANNINGA TRIGON 10
SPAN10 SPANNINGA TRIGON 10SPAN10 SPANNINGA TRIGON 10

€ 19,90 € 13,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal  

TRIGON 10

De lampen uit het TRIGON assortiment zijn allemaal uitgevoerd met een elegant en zeer opvallend driedimensionaal patroon. Maar dit is niet het enige dat deze verlichting onderscheidend maakt in de markt. Het is namelijk de uitzonderlijk lange brandduur die deze lampen echt uniek maakt.

De TRIGON 10 is een multifunctionele batterij-koplamp met een hoge lichtopbrengst van >10 Lux. Ideaal voor de sportieve fietser in de stad of minder goed verlichte buitengebieden. De TRIGON 10 heeft een brandduur van 15u in de normale modus en 100u in de flash-modus. Zijn de batterijen bijna leeg? Geen probleem! De handige batterij-laag indicator geeft een signaal zodat je op tijd de batterijen kunt vervangen.

De TRIGON 10 wordt geleverd met een flexibele rubberen beugel die op bijna elk formaat fietsstuur bevestigd kan worden. Staat je fiets buiten? Dan kun je de lamp eenvoudig van de beugel verwijderen om diefstal of beschadigingen tegen te gaan. Ondank de sterke lichtbundel is de TRIGON 10 een compacte en lichtgewicht lamp.

Technische specificaties


Lichtbron

1 witte LED > 10 LuxStroomvoorziening


Batterijen 2 x AA 1.5VLevensduur batterij


> 15u / 100u (flash)

Deense regelgeving : > 30u / 230u (flash)Batterij-laag indicator


JaFuncties


Continu / FlashGewicht

<95g