Webshop » FIETSONDERDELEN » ZADELS » PROLOGO ZADELS » PROLOGO PRO ZADEL KAPPA T2.0 ZWART/WIT

PROLOGO PRO ZADEL KAPPA T2.0 ZWART/WIT

PROLOGO1 PROLOGO  PRO ZADEL  KAPPA T2.0 ZWART/WIT
PROLOGO1 PROLOGO  PRO ZADEL  KAPPA T2.0 ZWART/WITPROLOGO1 PROLOGO  PRO ZADEL  KAPPA T2.0 ZWART/WITPROLOGO1 PROLOGO  PRO ZADEL  KAPPA T2.0 ZWART/WIT

€ 69,95 € 35,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

Het Prologo Kappa Evo T2.0 zadel is een semi-rond zadel dat ideaal is voor medium-lange afstanden. Het is een veelzijdig zadel geschikt voor verschillende doeleinden, van racefiets tot mountainbike.

 Vorm zadel

 Dit zadel heeft een ronde achterkant wat het zeer geschikt maakt voor mensen die veel bewegen en schommelen in de heupen tijdens het fietsen. Omdat dit een rond zadel is geeft het voor die mensen veel bewegingsvrijheid ten opzichte van een plat achterkant zadel.

 Lenigheid

 Dit is een Semi-vlak zadel, dat wil zeggen dat het zadel vlak aan de voorkant is en wat oploopt naar achteren toe. De vorm van dit zadel maakt het geschikt voor mensen met een gemiddelde flexibiliteit in de ruggengraat. Dat heeft te maken met de bekkenkanteling, wanneer je in een rechtop houding zit heb je wel de ondersteuning nodig om de bekken te kantelen maar bijvoorbeeld onder in de beugel niet.