Webshop » MERKEN » MUC OFF » MUC OFF MATT FINISH DETAILER 250 ML

MUC OFF MATT FINISH DETAILER 250 ML

MUCOFF14 MUC OFF MATT FINISH DETAILER 250 ML
MUCOFF14 MUC OFF MATT FINISH DETAILER 250 ML

€ 9,95 € 8,90 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 10

SPRAY MUC OFF MATT FINISH 250MLOm ervoor te zorgen dat je matte frame en onderdelen er goed uit blijven zien, heeft Muc Off een nieuwe beschermspray ontwikkeld die afrekent met dofheid en (water)vlekken en supermakkelijk in gebruik is.
Het is belangrijk om het juiste middel te kiezen om een matte finish te beschermen. De meeste producten zorgen voor een glimmende finish. De R&D afdeling van Muc Off zag er een uitdaging in en ontwikkelde de oplossing: de Matt Finish Detailer. Deze spray is speciaal ontwikkeld voor mat gesatineerde verf, matte finish en zelfs voor matte vinyl wraps. De Matt Finish Detailer van Muc Off voorziet de matte finish van een streeploze en glansvrije wax finish die beschermt en een droge, niet-klevende beschermlaag op elke matte finish achterlaat. Vingerafdrukken en glimmende vlekken behoren daarmee tot het verleden.
Na het schoonmaken met de Muc Off Bike Cleaner spray je de Matt Detailer over het oppervlak en vervolgens wrijf je het uit met een microfiber doekje en laat je het gewoon opdrogen. Als het droog is, zijn de matte delen van je fiets optimaal beschermd tegen de elementen.