Webshop » GEREEDSCHAP EN ONDERHOUD » MEER GEREEDSCHAP » AUTOSOL METAL POLISH 75ML

AUTOSOL METAL POLISH 75ML

AUTOSOL1 AUTOSOL METAL POLISH 75ML
AUTOSOL1 AUTOSOL METAL POLISH 75ML

€ 5,10 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 5

Aantal  

Met de Autosol Metaal Polijstpasta met slijpmiddel krijgt u nagenoeg alle metalen (ook RVS) weer glanzend. De pasta heeft een krachtige polijstende werking en is daarom uiterst geschikt voor poetsen van metaal. Het verwijdert roest en aanslag (ook pekelaanslag), geeft een prachtige glans en laat een beschermlaagje achter. Ideaal voor zwaar aangetaste en gecorrodeerde oppervlakken. Verwijdert tevens kleine krasjes.
Het betreft de wereldberoemde klassieke pasta, bekroond met gouden medailles en is NSF gecertificeerd. Minder geschikt voor nieuw of kwetsbaar chroom (gebruik voor nieuw of kwetsbaar chroom de RVS/chroom polijstpasta). Deze polijstpasta bevat een slijpmiddel.
Bij gebruik op aluminium uitstekend te gebruiken in combinatie met staalwol 0000 of 00000. Gebruiksaanwijzing: Pasta dun aanbrengen met een doek of borstel en met ronddraaiende beweging polijsten tot de grijze/zwarte aanslag verschijnt (ook geschikt voor machinaal polijsten). Eventueel herhalen tot het gewenste resultaat bereikt is. Vervolgens polijsten met een schone doek tot hoogglans.

•75mL
•Cleans, polishes, shines & protects
•Suitable for all types of metal