Webshop » MERKEN » ENERVIT » ENERVIT PRE SPORT GEL ORANGE 45GR

ENERVIT PRE SPORT GEL ORANGE 45GR

ENERVIT14 ENERVIT PRE SPORT GEL ORANGE 45GR
ENERVIT14 ENERVIT PRE SPORT GEL ORANGE 45GRENERVIT14 ENERVIT PRE SPORT GEL ORANGE 45GR

€ 2,50 € 1,70 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 20

Aantal  
ENERVIT PRE SPORT is een energieproduct met koolhydraten voor intensieve en langdurige lichamelijke inspanning. Pre sport is vetvrij; Isomaltose vertegenwoordigt 30% van de totale suiker in het product. Het gebruik van producten die isomaltose bevatten in plaats van andere suiker veroorzaakt kleine verhogingen van bloedglucose in vergelijking met andere voedingsmiddelen die suiker bevatten. Deze eigenschappen zijn voor het eerst beschikbaar in een vast voedsel dat vóór sport wordt gebruikt.
•Met isomaltulose
•Energie
Neem 2x 45 g gels 1-2 uur voor intense en langdurige sportactiviteit. Druk van onderen op om de gel uit de verpakking te laten. Bijvoorbeeld voor fietsen, mtb, hardlopen: 2 gels 2 uur tot 30 minuten vóór sportactiviteit. Voor teamsporten: 2 gels 1 uur tot 30 minuten vóór lichamelijke activiteit.
Fructosestroop (42,9%) - Water - Isomaltulose * (16,2%) - Glucosestroop (15,3%) - Geleermiddel: pectine - Zuur: citroenzuur - Zuurteregelaar: trinatriumcitraat - Aroma - Conserveermiddelen: natrium benzoaat, kaliumsorbaat - Kleuren: paprika-extract, curcumine. * Isomaltulose is een bron van fructose en glucose. Kan melk bevatten.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.