Webshop » MERKEN » TRIVIO » TRIVIO SPIEGEL STUUR LINKS E-BIKE 360° VERSTELBAAR ∅22.2M

TRIVIO SPIEGEL STUUR LINKS E-BIKE 360° VERSTELBAAR ∅22.2M

TRSP1 TRIVIO SPIEGEL STUUR LINKS E-BIKE 360° VERSTELBAAR ∅22.2M
TRSP1 TRIVIO SPIEGEL STUUR LINKS E-BIKE 360° VERSTELBAAR ∅22.2MTRSP1 TRIVIO SPIEGEL STUUR LINKS E-BIKE 360° VERSTELBAAR ∅22.2M

€ 27,49 € 23,40 inclusief BTW

Uitverkocht

Geniet veilig van elke E-bike rit. Dankzij de Trivio E-bike spiegel zie je elk gevaar tijdig aankomen. In het verkeer is er heel wat omgevingsgeluid. Auto's, motoren of andere fietsers verrassen je tijdens het inhalen. De Trivio E-bike spiegel geeft een duidelijk beeld van wie of wat er zich achter je bevindt.
Deze fietsspiegel monteer je aan de linkerkant van je stuur. Hij past op sturen met een diameter van 22,2mm. Zijn anti-reflectie coating filtert het zonlicht en de koplampen van achterliggende weggebruikers. De spiegel is voorzien van veiligheidsglas dat niet in kleine gevaarlijke glasstukjes versplintert bij een aanrijding. Hij heeft een scharnierende spiegelbevestiging en een 360° draaibare arm waarmee je de spiegel perfect naar jouw hoogte en zicht afstelt.
Al deze veiligheidsfuncties zijn verpakt in een stijlvol slank design dat slechts 188 gram weegt. De Trivio E-bike spiegel is een meerwaarde voor elke elektrische fiets!
Links te monteren
22,2mm stuurdiameter
Anti-reflectie coating
Veiligheidsglas
360° Scharnierende spiegelarm
Aerodynamsiche arm voor minder weerstand en trillingen
Stijlvol slank design
laag gewicht van 188 gram