Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Goede service, goede producten, dank je wel voor al die jaren dat ik bij jou spullen kon kopen. Ik ga het zeke...

Beoordelingen

WEBSHOP » MERKEN » SALICE » 52-58

52-58

SALICE14A 52-58

SALICE14A 52-58

€ 129,00 € 110,00

Uitverkocht


58-62€ 110,00Bekijken


De nieuwe helm die is ontworpen en gebouwd door Salice!
Gavia heeft de naam van een historische Alpine fietspas. Ontworpen om te fietsen, compact en aerodynamisch van vorm voor een ontwerp dat het aantrekkelijk en agressief maakt, de helm is korrelig en modern, maar in wezen essentieel in zijn lijnen die veiligheid overbrengen.
Gavia garandeert prestaties op hoog niveau, voor de meest veeleisende professionals en enthousiastelingen, met maximale ventilatie dankzij de vijftien gaten, die groot zijn en met verminderde interne vulling, die in elk geval niets verliest in comfort en bescherming en inderdaad , als een plus, geeft mooie sensaties van grotere "koelte" aan de drager.
De In-moulding bouwtechnologie maakt het meer dan ooit licht en slagvast. Uitgerust met een "niet-aandraaiend" systeem, is het in hoogte verstelbaar met een veiligheidslicht op de afstelrotor.
Verder is de Gavia-helm ontworpen (dit is een van de nieuwigheden) met twee zijbevestigingsgeleiders: een zeer eenvoudig en praktisch systeem om de bril stevig op de helm te houden wanneer u deze niet draagt.
Gavia is beschikbaar in de maten S-M (51-58 cm) en L-XL (58-61 cm).
EN 1078 certificaat, 
Webshop gemaakt met EasyWebshop