Webshop » SPORTVOEDING EN VERZORGING » CONCAP SPORTVOEDING » CONCAP SPORT 400 CAPS

CONCAP SPORT 400 CAPS

CONCAP13 CONCAP SPORT 400 CAPS
CONCAP13 CONCAP SPORT 400 CAPSCONCAP13 CONCAP SPORT 400 CAPS

€ 49,50 € 46,30 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

Bestrijdt vermoeidheid
(180 caps / CNK 2647 857 – 400caps/cnk 2583 706)


Formule heeft compleet identieke werking als concap forte, maar is meer geschikt voor personen met bloedgroep 0. Zie concap forte. Ondersteunt de sportactiviteit, verbeterd recuperatievermogen, ondersteund de weerstand en uithouding, prestatie, geeft meer motivatie en zelfvertrouwen. Werkt preventief bij blessures van allerlei aard door de extra circulatie. Geeft dezelfde voordelen als CONCAP FORTE. Voedingssupplement voor alledaags en langdurig gebruik. Ons immuunsysteem (verdedigingssysteem) zorgt ervoor dat indringers en/of veranderde cellen worden bestreden. Verschillende klinische studies tonen aan dat na een langdurige intensieve beweging ons immuunsysteem gekenmerkt wordt door een verlaging van het cellulaire immuunsysteem en een verhoogde kans op ontstekingen (subklinische en klinische infecties). Dit kan worden verklaard doordat ons lichaam tijdens het sporten en vlak na het sporten een gewijzigde immuniteitsbalans heeft. (Beginnende) ontstekingen en infecties zijn immers de oorzaak van heel wat problemen. CONCAP Sport zorgt voor een drievoudige bescherming: zowel preventief als curatief op het gebied van virale infecties en preventief voor (post)virale bacteriele infecties. Deze unieke samenstelling helpt mede dat je beschermd wordt en blijft zodat je gezond kan blijven sporten.INGREDIENTEN
430mg koffiestruikextract (Coffea arabica), 20mg Maca. bevat slechts 1,2% cafeine.

CONCAP SPORT bevat ook Maca. Maca is een plant waarvan de wortel lijkt op de radijs. De plant groeit in het Andes hooggebergte in Peru. Al in de tijd van de Inca’s werd Maca gebruikt als pepmiddel en als middel voor betere prestaties. De – waarschijnlijk - verantwoorde stoffen (isothiocynaten en glucosinolaten) komen vooral in de wortel voor, de bladeren bevatten deze stoffen niet. Dit Maca poeder bestaat alleen uit de gemalen gedroogde wortel. Maca wortel is bovendien rijk aan essentiële aminozuren en een hoog mineralengehalte.

Maca wordt beschouwd als adaptogeen: Het houdt het lichaam in balans bij psychische en lichamelijke belasting. Het ondersteunt de afweer en helpt sneller te herstellen bij (over)vermoeidheid. Maca bevordert eveneens het uithoudingsvermogen, geeft energie en verbetert het uithoudingsvermogen. De afgifte van dopamine neemt sterk toe.
GEBRUIK EN DOSERING
Recreatieve sporters die met een goed gevoel willen sporten en hun prestaties ook willen ondersteunen. Gebruik 30 minuten voor het sporten 3 tot 4 capsules concap sport. Bij extra lange trainingen van meer dan 3 uur, gebruik halverwege nogmaals 3 tot 4 extra capsules. Bij dagen dat men niet sport, gebruik 2 capsules voor ontbijt en 2 capsules voor het middageten. Competitie sporters, gebruik voor het ontbijt 2 capsules concap sport en voor de wedstrijd 4 tot 6 capsules concap sport. Bij een lange wedstrijd of training van meer dan 3 uur, gebruik 3 à 4 extra capsules halfweg concap sport.

Niet sporters met een druk bestaan, zware beroepsactiviteit, student, concentratievol beroep met extra stres gebruik 2 à 3 capsules voor ontbijt en 2 à 3 capsules voor het middageten. Bij extra drukke en stresvolle periode mag men tot een driedubbele dagdosis gaan zonder nevenwerkingen. Bv. examens of andere.