Webshop » SPORTVOEDING EN VERZORGING » CONCAP SPORTVOEDING » CONCAP FORTE 400 CAPS

CONCAP FORTE 400 CAPS

CONCAP14 CONCAP FORTE 400 CAPS
CONCAP14 CONCAP FORTE 400 CAPSCONCAP14 CONCAP FORTE 400 CAPS

€ 49,50 € 46,30 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

400 caps / CNK 2583 698 )


concap forte werkt zeer ondersteunend voor personen die actief aan sport doen. Het bevordert de circulatie en geeft ook ondersteuning aan de concentratie en geeft extra energie, prestatie en recuperatie. Niet sporters en therapeutisch gebruik, bestrijdt vermoeidheid, futloosheid, problemen met de spijsvertering ( men vindt zeer veel info via wetenschappeleijke studies hieromtrent o.a. caffeine) Voedingssupplement voor alledaags en langdurig gebruik. Verbeterde concentratie, motivatie en zelfvertrouwen. Werkt ook ideaal bij studie, lange reizen, ploegendienst, drukke werkdagen, etc. Concap wordt ook vaak in combinatie gebruikt met vitaminen, men merkt al binnen 48 uur de werking van deze combinatie. Ons immuunsysteem (verdedigingssysteem) zorgt ervoor dat indringers en/of veranderde cellen worden bestreden. Verschillende klinische studies tonen aan dat na een langdurige intensieve beweging ons immuunsysteem gekenmerkt wordt door een verlaging van het cellulaire immuunsysteem en een verhoogde kans op ontstekingen (subklinische en klinische infecties). Dit kan worden verklaard doordat ons lichaam tijdens het sporten en vlak na het sporten een gewijzigde immuniteitsbalans heeft. (Beginnende) ontstekingen en infecties zijn immers de oorzaak van heel wat problemen. CONCAP zorgt voor een drievoudige bescherming: zowel preventief als curatief op het gebied van virale infecties en preventief voor (post)virale bacteriele infecties. CONCAP helpt mede dat je beschermd wordt en blijft zodat je gezond kan blijven sporten.INGREDIENTEN
450 mg koffiestruikextract (Coffea arabica)
bevat slechts 1,2 % cafeine. Bevat ook van origine chlorogeen zuur,polyfenolen, cafeine zuur. ( zeer krachtige anti-oxcidanten)


GEBRUIK EN DOSERING
Voor sporters, gebruik concap forte 3 à 4 capsules een 15 tot 30 minuten voor het sporten. Indien een lange training van 3 uur of meer, gebruik dan halverwege nogmaals 3 tot 4 capsules extra.

Op dagen dat men niet sport, gebruik 2 à 3 capsules voor het ontbijt en 2 à 3 capsules voor het middageten.

Niet sporters, gebruik 2 à 3 capsules voor het ontbijt en 2 à 3 capsules voor het middageten. Geeft geen nevenwerkingen met combinatie van geneesmiddelen.

Personen met bloedgroep A hebben meestal het beste resultaat met concap Forte en personen met bloedgroep O hebben meestal beter resultaat met concap Sport. Personen met bloedgroep B tonen dikwijls een wisselend resultaat, zowel Forte als met Sport.OPGELET
Personen die weinig of geen resultaat opmerken na meer dan 1 week concap gebruik hebben meestal een tekort aan ijzer of vitaminen B12 in hun bloed, een bloedanalyse zal dit zeker bevestigen.