Webshop » SPORTVOEDING EN VERZORGING » CONCAP SPORTVOEDING » CONCAP FORTE 180 CAPS

CONCAP FORTE 180 CAPS

CONCAP10 CONCAP FORTE 180 CAPS
CONCAP10 CONCAP FORTE 180 CAPSCONCAP10 CONCAP FORTE 180 CAPS

€ 28,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

Bestrijdt vermoeidheid
(180 caps / CNK 2647 824 - 400 caps / CNK 2583 698 )


concap forte werkt zeer ondersteunend voor personen die actief aan sport doen. Het bevordert de circulatie en geeft ook ondersteuning aan de concentratie en geeft extra energie, prestatie en recuperatie. Niet sporters en therapeutisch gebruik, bestrijdt vermoeidheid, futloosheid, problemen met de spijsvertering en ondersteunt behandelingen chronische ziektes. Verhoogt de weerstand. Helpt ook bij allerlei spierklachten en problemen met de stoelgang. Voedingssupplement voor alledaags en langdurig gebruik. Verbeterde concentratie, motivatie en zelfvertrouwen. Werkt ook ideaal bij studie, lange reizen, ploegendienst, drukke werkdagen, etc… Concap wordt ook vaak in combinatie gebruikt met vitaminen, men merkt al binnen 48 uur de werking van deze combinatie.INGREDIENTEN
450 mg koffiestruikextract (Coffea arabica)
bevat slechts 1,2 % cafeine. Bevat ook van origine chlorogeen zuur,polyfenolen, cafeine zuur. ( zeer krachtige anti-oxcidanten)


GEBRUIK EN DOSERING
Voor sporters, gebruik concap forte 3 à 4 capsules een 15 tot 30 minuten voor het sporten. Indien een lange training van 3 uur of meer, gebruik dan halverwege nogmaals 3 tot 4 capsules extra.

Op dagen dat men niet sport, gebruik 2 capsules voor het ontbijt en 2 capsules voor het middageten.

Niet sporters, gebruik 2 capsules voor het ontbijt en 2 capsules voor het middageten. Bij ondersteuning van behandelingen van chronische aandoeningen mag men de dosis opdrijven tot zelfs 8 à 10 capsules per dag.

Personen met bloedgroep A hebben meestal het beste resultaat met concap Forte en personen met bloedgroep O hebben meestal beter resultaat met concap Sport. Personen met bloedgroep B tonen dikwijls een wisselend resultaat, zowel Forte als met Sport.OPGELET
Personen die weinig of geen resultaat opmerken na meer dan 1 week concap gebruik hebben meestal een tekort aan ijzer of vitaminen B12 in hun bloed, een bloedanalyse zal dit zeker bevestigen. Heel zelden kan het voorvallen dat men een allergie vertoont op de V-caps. Dit zijn de vegetarische capsules die we gebruiken met concap. Dan mag men ons verwittigen en worden deze omgeruild tegen gelatine capsules. Word meestal opgemerkt door een overgevoelige maag.