Webshop » SPORTVOEDING EN VERZORGING » CONCAP SPORTVOEDING

CONCAP SPORTVOEDING

WAAR STAAN WE VOOR?
Concap staat al jaren voor betrouwbare en kwalitatieve sportvoeding. Ons compleet samengesteld gamma voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie zorgt ervoor dat iedereen vindt wat hij/zij zoekt.. Een jarenlange productresearch en het continu bijsturen van onze producten zorgen voor een kwalitatief sterk product voor extra kracht, energie en motivatie.
Voor de samenstelling van onze producten werken we enkel met de meest kwalitatieve producten op de markt. Het hoofdbestandsdeel in onze sportvoeding is Maltodextrine, een hoogwaardig koolhydraat. Dit wordt aangevuld met tal van andere suikers, minderalen en vitamines. Door de ideale combinatie van snelle en trage suikers, ondersteunt Concap je prestatie, en verhoogt je prestatieniveau.
In onze voedingssupplementen ( capsules ) werken we met het gepatenteerde Malio extract welke het uithoudingsvermogen verbeterd en evenzeer de kracht en recuperatie ondersteunt. Het Malio extract in combinatie met tal van andere kruiden, maken van Concap het legale supplement, dat echt werkt.
De combinatie van bovengenoemde eigenschappen zorgen voor een complete, kwalitatieve sportvoeding die zowel voor, tijdens als na de sportprestatie wordt gebruikt.