Webshop » MERKEN » AIROLUBE » AIROLUBE SUPER DEGREASER 1000ML

AIROLUBE SUPER DEGREASER 1000ML

AIROLUBE2 AIROLUBE SUPER DEGREASER 1000ML
AIROLUBE2 AIROLUBE SUPER DEGREASER 1000MLAIROLUBE2 AIROLUBE SUPER DEGREASER 1000ML

€ 9,95 € 7,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Airolube Super Degreaser is een functionele ontvetter voor het ontvetten van de aandrijflijn van de fiets en licht verontreinigde auto-, motor- en landbouwonderdelen.
De natuurlijke formule van de Airolube Super Degreaser is geheel biologisch afbreekbaar en is vriendelijk voor lakken en carbon. De krachtige ontvetter lost olie, vet en ander vuil op. Airolube Super Degreaser zorgt ervoor dat de metalen onderdelen niet uitdrogen en corroderen nadat de onderdelen zijn ontvet. Wat overblijft zijn schone onderdelen.
De Super Degreaser is goed te gebruiken op alle onderdelen van de fiets. De Airolube Super Degreaser is veilig te gebruiken voor het ontvetten van metalen, carbon en plastic onderdelen. Voor een veilig en effectief gebruik de ontvette onderdelen naspoelen met water.
Airolube Super Degreaser is een plantaardige formule die in zijn geheel biologisch afbreekbaar is. Door de unieke samenstelling is geheel veilig te gebruiken en vrij van iedere vorm van gevarenlabels. Ook zijn alle verpakkingen van Airolube 100% recyclebaar.